Commissions, Wall Installations
Leave a Comment

New Work – MRMC Commision

Newly finished, this is a wall Installation for the Milford Regional Medical Center emergency room located in Milford, Massachusetts. The colors in the piece are made to coordinate with the hospital’s theme colors. Created from reclaimed glass, pigments, and variegated copper foil.  Total installation measures 40 x 40.”

MRMC Commission, installed

MRMC Commission, installed

Detail, Lover Left Panel

Detail, Lover Left Panel

Bottom Right Panel

Detail, lower right panel

Close Up #1

Detail, showing texture and variegation of color.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s